Edisonweg 7-01

3208 KB Spijkenisse

085-3038324

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Ma - Vr: 9:00 - 17:30

Onze kantoortijden

Inschrijven

Wil jij bij het leukste Uitzendbureau van de regio Rotterdam werken? Schrijf je dan snel in en wij bellen jou binnen 2 uur terug om een persoonlijke kennismaking in te plannen. Bij ons zijn we van mening  alleen de juiste match te kunnen maken door persoonlijk contact en betrokkenheid. Wij doen dit door ons te verdiepen in onze kandidaten. Wij gaan voor jou op zoek naar een baan die zowel qua uitdaging en kennis bij je past maar ook kijken wij of jij  je thuis zou kunnen gaan voelen in de cultuur van de organisatie.

Onze sollicitatieprocedure

Na inschrijving via de website of per telefoon, volgt er een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek gaan we met jou in gesprek over diverse punten zoals o.a. je ervaring, kennis, doelen, wensen en persoonlijke interesses. Op deze manier kunnen wij een goed beeld van jou schetsen en je goed matchen met jouw nieuwe uitdaging. Het gesprek zal ongeveer een uurtje in beslag nemen, waarin wij tevens ook onze mogelijkheden bespreken van onze openstaande vacatures.

Wanneer wij samen een vacature hebben gevonden waar jij graag voorgesteld wilt worden, zullen wij jouw cv met daarbij tevens onze bevindingen voorleggen bij onze opdrachtgever. Uiteraard zal Alblas Werkt dit vooraf altijd eerst met jou bespreken. Wij zullen nooit zomaar jouw gegevens doorsturen naar een bedrijf zonder dat jij daar niet van op de hoogte bent.

Voordat jij daadwerkelijk op gesprek gaat bij jouw potentiele nieuwe werkgever. Krijg jij eerst van ons alle benodigde informatie en eventuele sollicitatie tips mee. En mocht je vooraf nog vragen hebben of ergens over willen sparren staan wij voor je klaar! Wij helpen je graag op weg om zo goed mogelijk voorbereid je gesprek in te gaan.

Gefeliciteerd, jij mag gaan starten bij je nieuwe werkgever of opdrachtgever.
Natuurlijk zullen wij jou ook na je sollicitatie procedure blijven helpen en begeleiden. Alblas Werkt blijft altijd betrokken en staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Inschrijven ZZP'ers

Inschrijven uitzendkrachten