Nieuwe Langeweg 115

3194 DC Hoogvliet-Rt

06-36507732

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Ma - Vr: 9:00 - 17:30

Onze kantoortijden

Aandacht maakt het verschil

Alblas Werkt is een uitzendorganisatie met een Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Waar wij in onze kern voor staan is aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze focus ligt grotendeels op het bemiddelen van Technisch personeel en Bouw personeel. Wij werken met Vakspecialisten die niet alleen vaktechnische kennis, maar vooral ook liefde voor het vak hebben. Ons doel is om mensen bij elkaar te brengen en hierbij de beste match te maken. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau in dit vakgebied, in onze organisatie spreken wij de taal van onze medewerkers en onze klanten. Hierdoor weten wij precies wat er van beide kanten gevraagd en verwacht wordt.

Kernwaarden

Door de juiste aandacht te geven aan onze medewerkers weten wij precies wat zij willen en waar zij naartoe willen groeien. Zo kunnen wij gericht gaan zoeken naar een geschikte baan. Natuurlijk kan daar de aandacht naar onze klanten niet in ontbreken. Zo horen wij graag wat hun behoeftes zijn, waar de knelpunten liggen bij het vinden van vakbekwaam en betrouwbaar personeel. Sparren wij graag mee met het invullen van de juiste functies en geven wij advies op het gebied van personele inzetbaarheid binnen hun organisatie. Ons doel is de klant volledig te ontzorgen bij het vinden van kwalitatief, vakbekwaam en enthousiaste medewerkers.

Wij werven mensen om ons heen met dezelfde liefde en passie voor het vak als wat wij zelf ook hebben. Bij ons is het hebben van alleen kennis een begin, het gaat veel verder dan dat. Wij werken met vaklieden die met een “niet lullen maar poetsen” mentaliteit vol enthousiasme een karwei ingaan. Hun hele hart en ziel inzetten voor het werk. Nooit klaar zijn met groeien en door willen blijven leren. Vaklieden die zich een held mogen noemen in hun vakgebied.

Wij bouwen aan onderling vertrouwen en gaan altijd voor een hoge klanttevredenheid. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe. Door samen te werken bereik je veel meer dan alleen.