Edisonweg 7-01

3208 KB Spijkenisse

085-3038324

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Ma - Vr: 9:00 - 17:30

Onze kantoortijden

Voor werkgevers

Alblas Werkt is een uitzendorganisatie met een Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Waar wij in onze kern voor staan is aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze focus ligt grotendeels op het bemiddelen van Technisch personeel en Bouw personeel. Wij werken met Vakspecialisten die niet alleen vaktechnische kennis, maar vooral ook liefde voor het vak hebben. Ons doel is om mensen bij elkaar te brengen en hierbij de beste match te maken. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau in dit vakgebied, in onze organisatie spreken wij de taal van onze medewerkers en onze klanten. Hierdoor weten wij precies wat er van beide kanten gevraagd en verwacht wordt.

Alblas Werkt is een uitzendorganisatie met de Rotterdamse mentaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel. Wij werken “op z’n Rotterdams gezegd” met vakidioten die over specifieke technische kennis beschikken en vooral ook liefde voor het vak hebben.

Ons doel is om de “perfect match” te maken voor kandidaat en werkgever. Wij onderscheiden ons door daadkracht, aandacht voor elkaar doordat en we de taal spreken van onze medewerkers en klanten. Hierdoor weten wij precies wat er van beide kanten gevraagd en verwacht wordt.

Als bedrijf wil je graag je tijd besteden aan de dingen die jij belangrijk vindt voor je organisatie. Tijd is kostbaar en dat wil je dan ook zo goed mogelijk en effectief benutten. Je wilt snel kunnen inspringen op de behoeftes van je klanten en daar je energie insteken. De zoektocht naar tijdelijk of vast personeel kan aanzienlijk veel tijd in beslag gaan nemen en dan loop je ook nog tegen de daarbij horende wetgevingen aan die constant weer veranderen.
Wij zijn ervoor om te zorgen dat jij je gewoon kan blijven focussen op je bedrijf zonder tijd te investeren in het aannemen van tijdelijk of vast personeel. Ook nemen wij voor jou alle administratieve zaken uit handen en zijn wij altijd up to date met alle wetgevingen.

Wat wij doen

Directe inzet wanneer jij dat nodig hebt, geen gedoe met vacatures of sollicitatiegesprekken. Jij vertelt ons wat je zoekt en wij zorgen voor de juiste inzet.

Op zoek naar versterking voor een langere periode? Onze helden gaan bij jou via detachering aan het werk. 

klikt het tussen jullie is een overname zo gepiept!

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heb je wel een vacature, maar geen tijd? Laat ons het doen. 

Via ons kan je zonder zorgen gebruik maken van de voordelen van ZZP’ers